Filosof, kulturkritiker, offentlig formidler, legenørd, læringsentusiast, hamsterhjulsnægter, foredragsholder…

Og jeg kunne blive ved længe. Jeg er oprindeligt uddannet cand.mag. i Anvendt Filosofi med speciale i psykiatri og bevægelser i det menneskelige sind. Jeg har også rundet en bachelor i Engelsk Sprog og Internationale Studier samt efteruddannelse i kommunikation. Min erhvervsmæssige baggrund er inden for psykiatri- og asylområdet, inden jeg stiftede Kulturkritisk Forum

Jeg formidler en kritisk tilgang til den dominerende adskillelseskultur, samfundsmæssige tendenser og politisk diskurs i Danmark, hvor familiemedlemmer lever store dele af døgnet hver for sig, små børn institutionaliseres inden for deres første leveår, intuition overdøves af kulturen og arbejde ophøjes til meningen med livet – og derved opskriften på lykke.

Kontakt

Mail: info@kulturkritiskforum.dk

Tlf.: 2115 9159

CVR: 41260122

Find mig på de sociale medier under @miewstorm


Specialer

Det hører du mig tale om:

Børns tilknytning, læring og leg.

Kvinders rolle og plads i samfundet.

Familie og arbejde – og forholdet dér i mellem.

Familiepolitik, ligestilling og barsel.

Trivsel, mental sundhed og kulturkritik.

Hjemme”pasning”, hjemmeundervisning, traditionel skoling og institutionalisering af barndommen