Velkommen til Kulturkritisk Forum Fora Midtjylland Neurodivergente hjemmepasserfamilier i Østjylland

 • Dette emne er tomt.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1918 Svar
  R
  Keymaster

  Vi er en neurodivergent familie ved Solbjerg syd for Århus, der søger andre ND familier. Mor er autist, far formentlig ADHD, børn på 4 og 1 år nok en skønsom blanding, men trives hjemme hvor vi lever efter egne behov, så vi ser ikke de store udfordringer.

  Vi kommer fint ud af det med de fleste, men erfaring er, at energiniveau, kontaktbehov, kommunikationsstil og sensoriske udfordringer matcher bedst med andre ND. Dog kender vi meget få børnefamilier og endnu færre, der hjemmepasser.

  Vi har bil og kan mødes i det meste af Østjylland. Selvfølgelig med respekt for Corona.

  Vi elsker naturen, men bliver udfordret på at udendørsarrangementer har det med at indebære bålrøg. Men gåture, legepladser o.l. ville være en rigtigt god start!

  Vores forældreskab er baseret på den ifavnske tilgang, vi er venstreorienterede, feministiske og overvejer unschooling, og har nok generelt meget til fælles med andre her på siden.

  Og, nåh ja, hvis du tænker øv, det lyder fedt, men jeg er slet ikke neurodivergent, så har jeg en mistanke om at neurodivergens er overrepræsenteret blandt kulturkritiske mennesker. Vi er ekstremt underdiagnosticerede, så måske er du også en af os 😉 Det vigtigste for os er at der er plads til vores sensoriske behov og til forskellighed i det hele taget.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Svar til: Neurodivergente hjemmepasserfamilier i Østjylland
Dine informationer: