Velkommen til Kulturkritisk Forum Fora Nordjylland Kulturkritikere i Nibe og omegn

 • Dette emne er tomt.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1698 Svar
  Anne Møller
  Keymaster

  Hej alle.

  Vi er en familie, bosiddende i Nibe på et nedlagt landbrug. Min mand arbejder som skorstensfejer og jeg er uddannet sygeplejerske – pt sygemeldt og uden intentioner om at skulle tilbage i faget. Vores dreng på 4 går i en lille, tryg børnehave og vores datter er lige startet i skole. (Alm. folkeskole desværre, da den friskole hun skulle have gået i, lukkede lige inden sommerferien)

  Vi drømmer om at sætte farten ned. Hvis ikke vi kan hoppe helt af hamsterhjulet (som er det ultimative), så i hvert fald sætte farten ned. Vi tænker MEGET over vores fremtid i samfundet og er i fuld gang med at undersøge alternativer til folkeskolen. Derudover er vi i gang med at omdanne vores jord til vild natur og har mange planer omkring dette.

  Vi mangler nogle ligesindede venner og bekendte. Måske nogen der allerede er stået af hamsterhjulet. Måske nogen der er det samme sted som os. Og gerne nogle med børn på samme alder som vores, så børnene kan lege. Vi holder, udover at være sammen med børnene, også meget af at høre god musik, drikke et glas rødvin og spille brætspil.

  Jeg kan findes på instagram med brugeren annelundmoller.

  Håber at høre fra jer:)

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Svar til: Kulturkritikere i Nibe og omegn
Dine informationer: