Velkommen til Kulturkritisk Forum Fora Sjælland Hjemmepasser-Bofællesskab nær Næstved.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #755 Svar
  Tania Samantha Sund
  Keymaster

  Kære jer der går og drømmer om at leve det gode børneliv, i nær relation til andre voksne med samme værdier.

  Mon ikke, der er en af jer derude, der har drømme, der ligner vores? Vi er tre familier, der for bare nogle uger tilbage ikke kendte hinanden, men efter et par snakke, møder og huskig har vi nu valgt at gå ned ad en ny vej sammen. Vi vil gerne lave (hjemmepasser) bofællesskab i det her skønne hus, på Sørupvej 15, Sørup, Holmegaard. Huset er indrettet med fællesrum og fire lejligheder, så nu mangler vi en sidste familie, der vil være med.

  Vi er tre småbørnsfamilier, der alle planlægger at have børnene hjemme i deres første år (minimum frem til børnehave eller skole). Vi drømmer om et simpelt liv et dejligt sted, hvor vores børn kan vokse op sammen og få glæde af hinanden; hvor de voksne kan sludre og inspirere(s); hvor hverdagen foregår i et roligt tempo; hvor dørene altid er åbne for nye ideer og tanker; hvor bevidsthed om bæredygtighed gør sig gældende; og hvor der er plads til både fællesskab og familietid.

  Huset rummer lige nu kun et stort fælleskøkken, men vi påtænker at installere køkken i lejlighederne, så ikke alle måltider nødvendigvis skal forberedes og spises sammen.
  Vi ønsker at følge tanken om at ‘det kræver en landsby’ til dørs, og rent faktisk udleve den vision om en “Tribe”, hvor børnene kan være hjemme sammen med flere voksne end blot en enkelt hjemmegående forælder, hvor børnene kan følge hinanden som ’tilvalgte fætre og kusiner’, og hvor de voksne kan finde en base i et fællesskab der støtter den enkelte og bidrager til helheden.
  Vi håber på at finde en skøn familie, der ønsker de samme ting, og som kan se de samme muligheder i dette fantastiske hus, som vi kan, sammen med os ❤️

  Pt har vi samlet set fire børn, fordelt på en under et år, to på godt 1,5 og en på 2,5, og vi ville elske hvis den fjerde familie havde to eller flere børn, fordelt på samme aldre.
  Derudover håber vi at finde en familie der vil hjemmepasser livet, den bæredygtige livsstil (i det vi er fælles om i alle fald), fællesskabet og alle husets børn. Alle vores børn er i øvrigt vaccineret, og vi ønsker en fjerde familie hvis børn ligeså er det.
  Skriv gerne en privatbesked til mig på facebook – Tania Samantha Sund, hvis jeres familie kan se jer selv her, sammen med en Sociolog, en Tømrer, en Fotograf og tre ret fantastiske hjemmegående mødre (hvis vi skal sige det selv) 😉😘👌 ❤️
  Kh, det forhåbentligt snart realiserede hjemmepasser-bofællesskab på Sørupvej 15 🤞💕

  Se boligen her –
  https://www.estate.dk/villa/4684/soerupvej/103335/5710485

  #857 Svar
  Sara Gammelgaard
  Keymaster

  Kære ‘Det forhåbenligt snart etablerede hjemmepasser-bofællesskab,

  Allerførst: Hvor lyder I som nogle dejlige mennesker med styr på værdierne og idealerne for det gode liv med småbørn.

  Vi er en familie på 4. Far Allan, farmaceut, mor Sara, pædagog og selvvalgt hjemmegående med Kalle på godt 1 år og storebror Freddie på 5, der går i børnehave.
  Vi er oprindeligt fra Jylland, men har boet i København de sidste 13 år. Vi bor på Nørrebro i en mindre andelslejlighed, hvor vi de sidste 4 år har elsket at bo, da opgangen har fungeret mere eller mindre som et bofællesskab med andre børnefamilier. Nu er der desværre sket en stor fraflytning og et generationsskifte præger opgangen med unge mennesker og hvad der dertil hører.
  Vi savner fællesskabet og har efterhånden i noget tid været søgende omkring de muligheder der er udenfor København.
  Jeg så tilfældigt jeres opslag på kulturkritiskforum.dk og blev nysgerrig. Boligen ser virkelig skøn ud og rummer mange gode muligheder. Mon I har fundet jeres 4. familie? Hvis ikke, vil vi meget gerne høre mere – og omvendt fortælle mere om os. Der skal jo under alle omstændigheder være et match.
  Mange hilsner Sara og co.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Svar til: Hjemmepasser-Bofællesskab nær Næstved.
Dine informationer: