Velkommen til Kulturkritisk Forum Fora Hovedstadsområdet Ca. 3-årige børn i KBH

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #913 Svar
  Ida
  Keymaster

  Vi har netop taget hul på hjemmepasserlivet, Mila (næsten 3 år) og jeg 🙂 Hun er meget social og elsker at lege med andre børn – også dem der er lidt yngre eller lidt ældre end hende selv.

  Mila er meget kærlig over for de fleste, når hun (som regel hurtigt) har set dem lidt an – det gælder både børn, voksne og dyr. Sprogligt er hun langt fremme og elsker at lege rolle-lege, hvor man snakker meget og hvor legen foregår i et roligt tempo. Hun elsker også dyr, at lege ude i naturen, og at få læst en god bog. Udover at tale dansk, er hun også god til engelsk – hun forstår det meste og taler det også nogenlunde.

  Vi bor på Amager tæt på Lergravsparken og det kunne være skønt at finde en eller flere faste legekammerater i nærheden. Men med vores hjemmepasserliv og bopæl tæt på metroen er vi også meget fleksible i forhold til at mødes rundt omkring i eller lidt udenfor byen.

  Kh Mila og Ida

  #1017 Svar
  Maria
  Keymaster

  Hej Ida og Mila.
  Hvis I stadig leder efter nogen at lege med må I gerne skrive til mig. Vi bor ved amager hospital og er mig (Maria på 30), en pige på 3,5 og en dreng på 1,5 år.

  Kh. Maria

  #1463 Svar
  Emma
  Keymaster

  Hej
  Hvis I eller andre stadig søger legemuligheder og netværk, er jeg også interesseret. Vi bor også lige ved lergravsparken og er Emma (32 år), Tuva på 3 måneder og Elmer på 2 år og 4 måneder. Skriv gerne:)

  Mvh Emma

  #1554 Svar
  Julie
  Keymaster

  Jeg søger også legekammerater i nærområdet (bor på ingolfs alle), hvis i er interesseret. Jeg hedder Julie (33år) og jeg har En søn Walther på knap 4,5 år og en datter Agnes på knap 1,5 år som jeg passer hjemme. Skriv meget gerne hvis i er i interesseret (tlf. 22533597)

  #1926 Svar
  Karna
  Keymaster

  Hej Ida,

  Jeg er i en mindre legegruppe med 4 søde og dejlige børn i lige omkring 3 års alderen. Vi har snakket om at det kunne være dejligt med lidt flere børn i gruppen, så i er meget velkomne. Vi mødes tirsdag og fredag kl 12.30 på amager. Vi har mødtes meget på en legeplads lige ved DR byen (fordi det var tæt på nogen i gruppen der lige havde fået en baby) men planlægger at mødes meget ude ved naturcenter vestamager når det bliver varmere.
  Hvis det er noget for jer eller hvis du vil høre mere så send mig gerne en sms på 42554050 🙂

  Mange hilsner fra Karna

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
Svar til: Ca. 3-årige børn i KBH
Dine informationer: