Kulturkritisk Forum har tilknyttet en række frivillige ambassadører, som bidrager til arbejdet med samfundsanalyse, kulturkritik og offentlig formidling om dét, vi ikke vil tale om.

Nedenfor kan du læse om de tilknyttede ambassadører; deres baggrund og hvad de hver især bidrager med på forummet.

Præsentation af de frivillige ambassadører for Kulturkritisk Forum

Her kan du læse lidt mere om de frivillige ambassadører, og hvad de hver især bidrager med hos Kulturkritisk Forum.

Ambassadør Anil Abildgaard

Anil Abildgaard bor i Greve med sin mand og deres to børn. Anil er på nuværende tidspunkt igang med at afslutte sin juridiske kandidat på Københavns Universitet, imens hun har sine børn hjemme. En udfordrende, fantastisk, nærværende og givende hverdag, som Anil beskriver det. Derudover bruger hun sin tid på at være ambassadør for Kulturkritisk Forum. Her giver hun sit bidrag i omsorgsrevolutionen og vil sætte de kendte og mindre kendte problematikker i et juridisk lys.

Ambassadør Manja Holmelund

Manja Holmelund er født i 1992. Hun er fuldtidsmor, snarligt gift, og skriver pt speciale i moderne kultur og kulturformidling. Hendes speciales arbejdstitel er “omsorgsrevolution i en adskillelseskultur”. Til specialet er knyttet bloggen ‘Omsorgsspektakel’, som du finder her på Kulturkritisk Forum. Ærindet med ‘Omsorgsspektakel’ er at formidle videnskabelig kulturkritik, der forholder sig undrende og kritisk til den kultur, der skiller familiemedlemmer ad.

Manja indsamler også beretninger fra adskillelseskulturen, som de kendes her fra Kulturkritisk Forum. Disse findes her.

Ambassadør Sabina Hedegaard

Sabina Hedegaard bor vest for Herning med skov og marker som nærmeste nabo. 

Her bor hun sammen med sin kæreste og deres to børn fra hhv. 2014 og 2017. De er hjemme sammen, og planlægger at hjemmeundervise børnene. 

Sabina, som er først i trediverne, er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet 5 år som lærer på et socialpædagogisk opholdssted med intern skole. 

I 2018 -efter et vildt år på barsel med den yngste- sagde hun sit job op. 

De solgte deres totalrenoverede parcelhus, tog børnene ud af institution og forsøgte at skabe en fremtid, hvor nærvær og tid blev de bærende elementer for hverdagen. 

Sabina vil primært bidrage med kulturkritiske indlæg på forummet. 

Camilla Fredsgaard Dam

Camilla bor i Grenå med sin mand og deres søn. Hun er særligt optaget af de dilemmaer der mødte hende, da hendes egen søn startede i dagpleje, og har siden da ønsket at nuancere brugen af dagtilbud. Camilla vil blandt andet bidrage med indlæg, der forsøger at gøre lige netop dette.

Derudover er hun ved at færdiggøre sin kandidat i religionsvidenskab ved Århus Universitet. I den forbindelse vil Camilla komme til at fungere som praktikant for Kulturkritisk Forum fra september 2021.