Vil du have et fleksibelt arbejdsliv tilpasset dit familieliv (og ikke omvendt, som er normen i DK), må du selv tilpasse dig. Du er den primære justerbare faktor.

Men hvordan gør vi det i praksis; tilpasser os?

For 6 år siden forlod jeg et rigidt hamsterhjul, og har siden praktiseret det, jeg kalder ‘arbejde uden adskillelse’. Det vil sige: Jeg arbejder hjemmefra, og altid med mulighed for at have mine børn hjemme samtidigt. Jeg havde ingen rollemodeller, så alt det, jeg nu ved giver de bedste forudsætninger for at skabe – og vedligeholde et familievenligt arbejdsliv, er erfaringer, jeg selv har måttet gøre mig hen ad vejen. Det har været benhårdt at bygge båden, mens jeg sejlede.

Sådan behøves det ikke være for dig. Du kan være 10 skridt foran, og jeg har lavet oversigten, der gør dig i stand til at være det fra starten. Der er ikke to arbejdsliv, der er ens – heller ikke, hvis du vil arbejde uden adskillelse, som jeg. Oversigten er derfor ikke en færdiglavet pakke, du kan copy/paste, og så har du et hjemmearbejdsliv.

Det er konkrete tips, til dig, som er klar til at sætte skub i dit hjemmearbejdsliv, og som vil bruge den tid og de kræfter, det kræver. DEt er 10 tips, du kan implementere i hverdagen, for at højne din produktivitet – fra nu af.

Når du køber oversigten, er den yours to keep, og du kan bruge den som støttesnor og opslagsværk, hvis du føler, din produktivitet falder. Det gør jeg selv.

Oversigten koster 99 kr, og er til salg fra 1. august-1. september 2022. Derefter ikke. Send mig en mail på info@kulturkritiskforum.dk hvis du vil købe oversigten.

Categories:

Tags:

Comments are closed