Mie Storm Kulturkritisk Forum logo

Filosof Mie Storm taler med den amerikanske psykolog og forsker Peter Gray. De taler om børns leg og læring i et evolutionært perspektiv, og hvordan dette perspektiv og den viden, det bringer med sig, belyser problematikker om den måde, vi bedriver traditionel skoling på i vestlige samfund som Danmark og USA. Lytteren introduceres til en grundlæggende kritik af traditionel skoling og den heriboende forståelse af børns læring. Der tales om unschooling og om moderne skrækhistorier om brug af “skærme” i børns hverdag. Velkommen til sidste afsnit af Kulturkritisk Podcast’s første sæson! Lyt til podcastepisoden her.

Er du glad for at lytte til Kulturkritisk Podcast, og vil du støtte podcasten med et lille beløb hver måned? Bliv medlem af Patreon-fællesskabet omkring podcasten her.