Søndag d. 19. januar 2020 ramte Kulturkritisk Forums budskab om at “vi har brug for en omsorgsrevolution” forsiden i debatsektionen i Politiken.

Artiklen havde netop navnet “Vi har brug for en omsorgsrevolution”, og blev skrevet som en interview-samtale mellem journalist Milla Mølgaard og stifter af Kulturkritisk Forum filosof Mie Wedsgaard Storm.

Læs artiklen her

Du skal bruge et medie-login til Politiken, for at kunne læse artiklen, som er delt via et gavelink. Det er gratis at oprette et medie-login, og det tager kun et øjeblik.

Artiklen i Politiken er en del af foredraget “Vi har brug for en omsorgsrevolution!”, som Mie Storm afholder digitalt og IRL i hele landet. Køb foredraget online her eller book et fysisk foredrag på info@kulturkritiskforum.dk

Categories:

Tags:

Comments are closed