Mie Storm Kulturkritisk Forum logo

D. 19. oktober 2020 bragte Nordjyske Medier et portræt af Mie Storm og Kulturkritisk Forum. Læs et uddrag af artiklen neden for:

“Jeg spørger Mie Storm, om børn tager skade af institutionslivet, men når at fortryde, da jeg kigger op og ser hendes nærmest opgivende reaktion. Dét spørgsmål har hun fået før, og hun må tage en dyb indånding, før hun svarer. – Det der er den ultimative stopklods – og et virkelig fattigt succeskriterie. Tænk, hvis det var succeskriteriet i andre relationer i vores liv. Mit succeskriterie til min mand er jo heller ikke, at han ikke skal tage skade af den måde, jeg behandler ham på. – Det argument er jo helt galt, og det viser noget om vores børnesyn. Vil du behandle din bror, din søster, din far eller mor efter samme mantra? Vi ser det flere steder i samfundet, for eksempel på plejehjem: At vi behandler mennesker, der ikke er i den arbejdsdygtige alder, på en måde, de ikke tager skade af. Dét er kriteriet, og det er jo et etisk forfald, tordner Mie Storm”

Læs hele portrættet i Nordjyske Medier her.