OBS! Indlæg under denne kategori har intet at gøre med den økonomiske mentoring, man kan købe i shoppen på Kulturkritisk Forum! Disse indlæg er udelukkende baseret på feedback fra følgerne på Instagram og Facebook. Vi opfordrer til altid at konsultere med en professionel, inden du foretager ændringerne i din økonomi.

Nedenfor fremgår en liste med inspiration til poster, du kan skære helt væk, eller reducere betydeligt, hvis du ønsker at spare penge i en årrække: 

– Tjek dine forsikringer igennem. Ring rundt til forskellige selskaber og indhent tilbud. Det tager tid, men det er dét værd. Der kan være mange penge at spare

– Køb fornuftigt ind (se evt sparetippet om dagligvarerforbrug her)

– Hvis du har mod på det, kan du skralde dig til gratis forbrugsting/dagligvarer

– Overvej om I kan undvære (én) bil eller skift den/dem, I har, ud til billigere modeller. Ved at købe en brugt bil sparer man fx det månedlige afdrag, og det kan sagtens lade sig gøre at købe brugte biler, der er fornuftige ift. stabilitet, brændstofsøkonomi, forsikring og vægtafgift.

– Undvær tv-pakker og nøjs med én streaming-tjeneste

– Køb genbrug/byt dig til ting, tøj, legesager, møbler etc.

– Overvej at flytte i billigere bolig eller at få henstand på afdrag på lån o den årrække, I ønsker at frigive midler. De fleste banker er faktisk ret medgørlige på det punkt – kontakt mig gerne, hvis I har brug for hjælp til dette.

– Har du abonnement på dameblade, aviser, e-aviser, lydbøger eller andet, så overvej om du kan undvære dem i en periode – eller gå på biblioteket og lån dem gratis

– Skær personlig pleje posterne ned til et absolut minimum: ingen frisørbesøg, negledame, ansigtsbehandlinger etc. Og fitnesskort – løb en tur i skoven!

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.